Skip to content

Sammen skaber vi fremtiden for bygningsautomatik

Kelvin blev grundlagt i 2023 med en vision om at skabe intelligente levevilkår for mennesker i kommercielle bygninger ved hjælp af software og intelligente løsninger, som samtidig reducerer klimaaftrykket.

I dag tør vi godt at kalde os Danmarks førende leverandør af højteknologiske løsninger til bygningsautomatik. Via rådgivning, installation og komponenter, hjælper Kelvin med at optimere energieffektiviteten og skabe et behageligt, sundt indeklima for bygningsbrugerne som reducerer fravær og optimerer effektiviteten og arbejdsglæden.

Derfor er løsningerne i bygningsautomatiseringen udviklet til at forbedre menneskets trivsel som helhed. Ved at tilbyde et sundt, behageligt og fuldautomatiseret indeklima via varme, lys, ventilation og solafskærmning forbedres arbejdsmiljøet ved hjælp af øget produktivitet og en reducering af fravær.

Når mennesker og teknologi mødes, giver det mening for bygningen, klimaet og mennesket.

Erfaring og ekspertise

Vælger du Kelvin, vælger du også dedikerede fagfolk, der består af erfarne specialister inden for softwareudvikling, teknologi, bygningsudvikling og bæredygtighed.

Vi rådgiver kunderne med den nødvendige, tværfaglige erfaring, der skal til, for at imødekomme komplekse udfordringer og unikke behov.